Aannemer

Aannemer voor alle verbouwingen!

Een aannemer zorgt voor de feitelijke bouw van uw woning. Een aannemer neemt de verantwoordelijkheid op zich om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Hij geeft ook bouw advies.  Bij een bouw project komt zoveel kijken dat het belangrijk is om een goede aannemer te vinden.

Ons bouwbedrijf houdt toezicht op de volledige bouw en alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden. Er wordt gezorgd dat het project binnen de afgesproken termijn wordt opgeleverd, dat de juiste materialen worden gebruikt, dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd en dat er volgens de bouw normen wordt opgeleverd.

Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor als u vragen heeft. Uiteraard wilt u weten wat er gebeurt op het moment ons bedrijf failliet zou gaan en wat dat voor u als klant zou betekenen.

Wat als het bouwbedrijf onverhoopt failliet gaat?

Ook daar hoeft u zich geen zorgen om de maken. Voor u als klant zijn er altijd de garantie fondsen GIW, Eigen Huis en Stiwoga.  De aannemer is kundig in het ontwerp van een project, advisering bij het project, verzorgt de uitvoering van een project en levert het project keurig af.

Tevens is hij samen met ons uw aanspreekpunt voor de volledige bouw, daarnaast is een erkend bouwbedrijf ook een must. U kunt dat bij ons allemaal vinden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl