Architect en een Verbouwing

Architect en een Verbouwing

Een architect kunt u voor een verbouwing inschakelen om uw wensen aan het papier toe te vertrouwen. Om een volledige woning te laten verbouwen werken wij samen met hem of haar. De architect is kundig in het verantwoord herindelen van de bouwmuren, maakt een bouwtekening naar uw wens en zorgt ervoor dat alles naar wens zal verlopen. Tevens is hij samen met ons uw aanspreekpunt voor de verbouwing.

Bent u bezig met het plannen van een grootschalige verbouwing is het zeker goed om een goede architect in te schakelen, daarnaast is een erkend bouwbedrijf ook een must.
Wat heerlijk dat u voor beiden hier bij de Verbouw-Concurrent terecht kan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het offerte formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een architect nodig voor uw verbouwing?

Met een architect in de arm verloopt alles vanuit een bouwtechnisch oogpunt als een trein. Samen met onze aannemer worden de tekeningen omgezet in bouwactiviteiten die uiteindelijk uw gewenste droomhuis opleveren. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen. Geeft u dan op het offerteformulier uw wensen aan. Binnen maximaal twee werkdagen ontvangt u van ons een prijsopgave. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl