Bouwbedrijf Deventer

Elke inwoner van Deventer is trots op zijn stad, dit komt mede door de mooie woningen die daar staan. Ons  Bouwbedrijf  uit Deventer zorgt ervoor dat deze panden mooi blijven zoals ze zijn. Wij kunnen uw pand renoveren, verbouwen en onderhouden. Als u met ons in zee gaat weet u zeker dat alle opdrachten professioneel en tegen een laag tarief gerealiseerd worden.

Alle disciplines uit de bouw zijn binnen ons bedrijf vertegenwoordigd. Bij ons werken alleen maar bouwvakkers die gediplomeerd zijn met jarenlange ervaring. Of u nu een metselaar, schilder, stukadoor, electriciën of tegelzetter nodig heeft. Ook ons inkoopbeleid staat zo strak als een huis. We hebben scherpe prijsafspraken met onze leveranciers gemaakt. Van dit voordeel profiteert u, als klant, direct mee.

Verbouwen met het bouwbedrijf uit Deventer

Verbouwen is onze hoofdtak en dat is al jaren zo. Na vele onderhoud/restauratie  klussen kunnen we ons zelf expert noemen op het gebied van het onderhoud aan panden en het verbouwen hiervan. U kunt altijd contact met ons opnemen voor verdere vragen. Vraag vrijblijvend een offerte aan zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Snel tot ziens.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl