Bouwvergunning

Gaat u verbouwen? Dan moet u altijd rekening houden met het aanvragen van een vergunning. In de meeste gevallen moet u een bouwvergunning aanvragen, voordat u kan beginnen met de verbouwing. Als u een aannemer in de hand heeft genomen voor uw verbouwing, dan regelt de aannemer dit voor u. Wij van de Verbouw- Concurrent geven uw desgewenst advies over het aanvragen van een dergelijke vergunning. We kunnen het ook helemaal uit handen nemen en voor u de vergunning aanvragen.

Bouwen of verbouwen? Wij regelen de bouwvergunning voor u!

In de meeste gevallen gaat het om een: reguliere bouwvergunning. Hieronder vallen alle verbouwingen die betrekking hebben op woonhuizen en niet-monumentale kantoorpanden. In bijna alle gevallen worden bij het inleveren van een goed bouwplan, de meeste vergunningen afgegeven, en kunt u met een gerust hart gaan bouwen of verbouwen.

Wij kunnen u helpen met een goed en deugdelijk bouwplan zodat u de vergunning snel in handen hebt. Op deze manierĀ  kunt u snel beginnen met bouwen en is uw verbouwing sneller klaar.

Wij krijgen ook wel de vraag hoe het zit met de milieuvergunning. Dit is een vergunning waar u als consument niet veel mee te maken heeft. Het is een vergunning die nodig is om een bedrijf op te richten, in werking te hebben, te veranderen of om de werking van een bedrijf te veranderen. Dit is een vergunning voor bedrijven op basis van de milieuwetgeving in Nederland. Uiteraard doen wij ook bedrijfs verbouwingen en helpen wij u ook met de bouwvergunning en milieuvergunning voor uw bedrijf.

Heeft u hulp nodig bij een verbouwing? Er is geen verbouwing waar wij u niet mee kunnen helpen. Wij hebben alle “bouwdisciplines” in huis om iedere klus aan te pakken.
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder tot de realisatie van uw droom. U kunt contact met ons opnemen door het vrijblijvende offerte formulier in te vullen.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl