Trap renoveren

U kunt een trap op elke gewenste manier renoveren. U kunt de trap bekleden, vervangen of op een andere manier een hele nieuwe look geven, dit allemaal tijdens de trap renoveren. Het maakt niet uit of er nou een houten of betonnen trap gerenoveerd dient te worden.

Een trap schuren en vervolgens een nieuwe kleur geven geeft het interieur een heel nieuwe uitstraling. Dit zijn allemaal uiterlijke renovatie werkzaamheden. Bekleden is iets wat vaak gebeurt.  Dit is een hele logische keuze. Door een het te bekleden heb je een relatief goedkope manier om je trap een heel nieuw uiterlijk te geven. Wij hebben zeer veel ervaring met het opnieuw bekleden van een trap.

Vanzelf sprekend zijn we ook erg ervaren met de trapleuning bevestigen. Wij weten op welke hoogte de trapleuning hoort en zorgen dat hij netjes op bij elke trede op de juiste hoogte gemonteerd is.trap renovatie  Door de combinatie van een nieuwe kleur of bekleding op de trap en een nieuwe en/of geschilderde leuning heeft U binnen no time een nieuwe look.

Wanneer de trap echter in een slechte conditie staat is het belangrijk dat u hem snel laat renoveren. Dit is natuurlijk belangrijk voor de veiligheid van Uw gezin. Het renoveren kan in deze situatie op grofweg 2 manieren; of u laat de trap vervangen of u maakt de bestaande situatie veiliger.

Over het algemeen kost het slechts maximaal twee werkdagen om de situatie te renoveren. Hiervoor is wel de juiste kennis noodzakelijk en
tevens is ervaring met de werkzaamheden belangrijk. Wij leveren een kwaliteit.

Renoveren van trappen kunt u dan ook het beste overlaten aan een bouwbedrijf. Ons bedrijf kan uw trappen op professionele wijze renoveren zodat deze er weer als nieuw uitziet! Dit is zeker de moeite waard.
Ook voor de afwerking en het onderhouden kunt u ons inhuren. Op deze manier
blijven de trappen mooi en veilig!

De kosten van het renoveren van uw trap naar keuze

Dus gaat u uw trap renoveren, en wilt u graag onze hulp? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar en voeren elk project met zorg uit. Door het vrijblijvende verbouw offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl