Verbouwing

Een verbouwing is niets meer of niets minder dan een bouwkundige wijziging aanbrengen aan een bestaand gebouw of een deel hiervan. Denk maar eens aan een uitbouw aan uw huis in de vorm van een serre, dakkapel of bijkeuken. Maar ook nieuwe badkamers of nieuwe indelingen van een woning vallen onder een verbouwing. Hierbij zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Tegenwoordig wordt er bij een verbouwing ook direct aan duurzaamheid gedacht. Er worden materialen gebruikt die goed zijn voor het milieu en die energiebesparend werken, waardoor u enkel meer voordeel uit de verbouwing haalt.

U kunt ervoor kiezen om zelf te gaan bouwen, wilt u dit ook nog eens duurzaam?
Hebben wij onderstaand een aantal tips op een rijtje gezet.

Waar moet u op letten tijdens een duurzame verbouwing :

  • Het is slim om een maatwerkanalyse / advies energiebesparing aan te vragen. In zo’n rapport komt u erachter met welke oplossingen u uw woning nog energie zuiniger kunt maken.
  • Breng al uw sloop en bouw afval direct naar de vuilstort en kies voor duurzame materialen.
  • Probeer zoveel mogelijk materialen op maat te kopen, zodat u niet veel weg hoeft te gooien.
  • Maak een stappenplan, zodat u geen werkzaamheden door elkaar gaat lopen doen.
  • Heeft u een grotere verbouwing of weet u niet zo goed hoe u een verbouwing aan moet pakken, schakel dan altijd een AANNEMER in! Die hebben verstand van zaken en geven garantie.
  • verbouw uw huis, en maak het meer waard.

Maar wij van bouwbedrijf de Verbouw-Concurrent hebben ook verstand van zaken. Wij kunnen u heel goed helpen met de verbouw, opbouw of aanbouw in uw woning. Wij kunnen u ook  garantie geven via onze aansluiting bij de Bouwgarant.

Voor meer informatie over ons bouwen, kijk op de pagina Bouwen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot een verbouwing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij binnen uiterlijk twee werkdagen heeft u een prijsopgave in huis.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl