Vloerbalken

De functie van vloerbalken is erg belangrijk. Zonder deze balken zou er helemaal geen vloer kunnen liggen. Onderhoud aan deze vloerbalken is erg belangrijk, wanneer deze gaan rotten is de kans groot dat de hele vloer scheef gaat liggen.  Het is dus belangrijk dat in een huis alle balken goed zijn onderhouden en dat er geen houtrot aanwezig is op/in de vloerbalken.

In het geval van houtrot zult u de vloerbalken moeten repareren, dit is een belangrijke klus. Het repareren vereist klus-ervaring en is daarnaast tijdrovend. Wij hebben veel ervaring met het repareren ervan en daarom kunnen wij gedegen advies geven voor en tijdens de realisatie. Onze prijzen zijn erg scherp.

Het plaatsen van nieuwe vloerbalken

Als de vloerbalken te ver zijn weggerot kan het noodzakelijk zijn om de balken compleet te vervangen. Dit vergt vakmanschap, bijvoorbeeld: het berekenen vereist grote nauwkeurigheid. Dit is een klus die je over moet laten aan vakmensen. Hout wordt er vaak voor gebruikt, dit brengt nog meer vakkundigheid met zich mee.

Tijdens het berekenen van de te nieuwe plaatsen balken komt veel kijken zoals de beweging van het huis en als men hout balken plaatst is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het hout dat gebruikt gaat worden. U overlegt uw wensen met ons professionele team en wij zorgen ervoor dat ook deze verbouwing een groot succes wordt. Het vervangen van vloerbalken is een ingrijpende klus.

Het is daarom aan te raden om deze klus uit te besteden aan ervaren vaklui. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de ondergrond nooit onverwacht zal wegzakken. Meer informatie over het onderhoud vindt u op de website. U kunt ook direct een offerte aanvragen!

Dus u wilt u vloer weer in de nieuwe staat verbouwen, of wilt u iets anders uitbouwen of iets gerenoveerd hebben en wilt u graag onze hulp? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar en voeren elk project met zorg uit. Door het vrijblijvende verbouw offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl