Badkamer verbouwen

Een luxe nieuwe badkamer

U wilt uw badkamer een nieuwe look geven of een gehele nieuwe indeling? Een mooie moderne natte ruimte geeft uw huis een luxe uitstraling en dat werkt in het voordeel van de waarde van uw huis. Wij kunnen de gehele verbouwing uitvoeren, vanaf het slopen van de oude tot het ophangen van een handdoeken droogrek als de verbouwing er bijna op zit.

Een complete badkamer verbouwen kan een grote klus zijn. Zeker als het nodig is om leidingen en afvoeren te verleggen. De medewerkers van de Verbouw- Concurrent zijn zeer bekwaam in het uitvoeren van deze verbouwing. Afhankelijk van uw vraag kunt u hulp krijgen bij een gedeelte van de werkzaamheden en bij gebrek aan tijd, zin en vaardigheden verbouwen wij graag deze totale ruimte.

Design badkamer

Veel mensen willen na het verbouwen een nieuwe luxe design badkamer. Onze verbouwers hebben zoveel exemplaren in zoveel uitvoeringen gezien, ontworpen en gebouwd dat ze precies weten wat er mogelijk is in uw nieuwe ruimte. Een design badkamer zal zeker de waarde van uw huis doen stijgen, bovendien is het veel fijner om in een mooie design ruimte uzelf op te frissen of te douchen.

Bij een design badkamer kunt denken aan lichten in de spiegel, hele strakke lijnen, enkele of dubbele wasbakken die 1 zijn met de muur erachter en ga zo maar door. Een grote stortdouche misschien waar u zelfs met zijn tweetjes onder kunt staan. Laat u fantasie de vrije loop of vraag ons om wat ideeën en tips.

Schimmel in de badkamer

In veel badkamers vind je tegenwoordig schimmel. Het is een helse klus om deze schimmel uit te badkamer te krijgen, en het is nog moeilijker om de schimmel eruit te houden. Wij hebben hier de oplossing voor.

We verwijderen de schimmel en zullen kijken hoe we er voor kunnen zorgen dat het in de toekomst wegblijft. Schimmel houdt van vocht, de Verbouw-Concurrent zal dus goed bekijken hoe vocht voortaan wegblijft. Vaak heeft het te maken met ventilatie en isolatie.

U leest het. Er komt veel kijken bij het verbouwen van een badkamer. Wij verbouwen deze ruimte met het grootste plezier. Alle expertise is bij ons in huis aanwezig om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Wij hopen u dan ook snel te mogen begroeten als nieuwe klant.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl