Wat kost een Dakkapel

Een dakkapel plaatsen is een veel uitgevoerde verbouwing aan een woning. De reden daarvoor is dat op een relatief eenvoudige wijze veel extra ruimte en licht realiseert in uw huis. Tevens verhoogt dit de waarde van uw huis. Dit is logisch te verklaren; een huis met een schuin dak oogt en geeft minder ruimte.

Op het moment dat je een dakkapel plaatst in je schuine dak transformeert de ruimte van driehoekig naar een rechte ruimte wat veel meer ruimte creëert (meer beloopbare ruimte) en veel beter in te richten is. De prijs die je betaalt haal je er dus makkelijk uit. Een dakkapel zorgt ervoor dat die loze ruimte opeens een bewoonbare ruimte wordt. Kortom het kent vele voordelen. Toch is de essentiële vraag: Wat kost een dakkapel? Wat is de prijs die ik betaal?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals het benodigde materiaal en de omvang van het project. U kunt er ook voor kiezen om zonwering voor de ruiten aan te brengen, kozijnen zijn er in alle soorten en maten. Eigenlijk zijn de mogelijkheden bij een dakkapel eindeloos.

Wij snappen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien, neem daarom vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met raad en daad bij uw keuze. Wij hebben zoveel ervaring met het plaatsen dat we elk dakkapel detail goed in ogenschouw nemen, wij zijn duidelijk over wat het uiteindelijk kost. Wij weten wat wel en niet mogelijk is. Uiteraard zijn we totaal transparant over de prijs.

Kosten van een dakkapel plaatsen

Wanneer u de vraag stelt “wat kost een dakkapel” is het ook belangrijk dat u de kosten afzet tegen de waarde verhoging van het pand. Vaak kunt u namelijk eenvoudig vreemd vermogen aantrekken voor het financieren van een dakkapel als u kunt aantonen dat het pand sterk in waarde stijgt. Voor duidelijkheid kunt u het best een offerte aanvragen.

Dus gaat u verbouwen, wilt u uitbouwen of iets gerenoveerd hebben en wilt u graag onze hulp? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar en voeren elk project met zorg uit. Door het vrijblijvende verbouw offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl