Referenties van bouwbedrijf de Verbouw-Concurrent

Kosten verbouwing

Door goed alles door genomen te hebben met ons bouwbedrijf de verbouw-concurrent ,zijn er achteraf niet extra kosten berekend voor het meerwerk . Dankzij een grandioze planning en het vooruit denken van de architect hadden wij echt niet te veel betaald voor het bouwen van ons huis. Het is echt een plaatje geworden. mvrg Jan en Mieke Odijk

Bouwbedrijf

Toen wij opzoek gingen naar een bouwbedrijf in Amsterdam was internet een goede optie ,al vonden wij dit wel een beetje vreemd om te doen , je kent de mensen helemaal niet en je moet maar afwachten hoe ze hun werk doen. Maar gelukkig schoten wij in de roos , dit is een prima bouwbedrijf met goede referenties en ze werken zeer netjes. De prijzen die ze hanteren zijn redelijk scherp.
Even een bedankje waard. Mvr van Veen uit Oosterhout.

Aanbouw plaatsen

Bouwbedrijf de verbouw-concurrent heeft bij ons een prachtige aanbouw geplaatst. Wij wilden even onze dank tonen bij deze. Groetjes fam Jongeneel

Bouwen en Verbouwen

Dat het bouwen van een schuur niet 1 2 3 gedaan is was wel duidelijk na dat de verbouw-concurrent begonnen was kwamen wij er achter dat dit toch wel zeer veel werk is. De timmerlieden werkte erg hart door zelfs in de regen. Al met al waren ze toch nog 3 weken bezig maar het eind resultaat is helemaal top. Gr Henkjan uit Ijmuiden.

Wanden plaatsen kantoor

In ons kantoor gebouw hebben wij nieuwe wanden laten plaatsen door de verbouw-concurrent deze wanden hebben ze ook afgewerkt met een korreltje super strak. Binnen enkele dagen waren ze klaar en stond er 112 st meter wand in ons lege kantoor pand. Helemaal goed!!
Gr fashion creations Amsterdam

Heeft u een mening of zou u graag een referentie achter willen laten? Mail ons uw verhaal en wij plaatsen binnen 24 uur (na goedkeuring) op onze site.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl