Dak renovatie

Wanneer er lekkage ontstaat in de dakbedekking is het noodzakelijk om een renovatie uit te voeren of nieuwe dakbedekking  te plaatsen. Een lek gaat niet vanzelf over en de kans dat het zichzelf herstelt bestaat natuurlijk niet. Voor u het weet begint uw hele dak te rotten en dat is wel het laatste waar uw op zit te wachten. Een professioneel oog is vereist om goed in te schatten wat er moet gebeuren aan de constructie. Wij hebben zulke vakmensen in dienst die dat kunnen.

Wij bekijken wat voor constructie u heeft en zullen passende oplossing vinden. Een algehele dak renovatie is nodig wanneer deze in vervallen toestand verkeerd. Als u onzeker bent over de status, kunt u ons inschakelen om de status van te bekijken. Wij vertellen wat de kostprijs is om de renovatie goed uit te voeren.

Ook kan een dergelijke ingreep nodig zijn als deze niet goed is geisoleerd. Vaak kent een dak renovatie in dit laatste geval een terugverdientijd van vijf tot tien jaar omdat u veel energie hiermee kunt besparen. In sommige gevallen is het nodig om het geheel te vernieuwen. Als u advies wilt over uw dak schroom het dan niet contact met ons op te nemen.

Dak renovatie informatie en prijzen aanvragen

Dus gaat u verbouwen en u wilt de kosten verbouwing weten of wilt u uitbouwen of iets gerenoveerd hebben en wilt u graag onze hulp? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar en voeren elk project met zorg uit. Door het vrijblijvende verbouw offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl