Trappen Prijzen

Een trap is altijd een groot cosmetisch object in een huis. Om er een echte eye catcher van te maken heeft u een vakman nodig. De prijzen lopen echter sterk uiteen op de markt en als u een trap op maat wilt laten maken kan het kostenplaatje nog verder stijgen. Gelukkig zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk geprijsd en betaalbaar voor iedereen.

Wij leveren maatwerk en raden u daarom van harte aan om via het offerte formulier een vrijblijvende aanvraag te doen. U beschrijft wat uw wensen zijn en wij overleggen met u de prijzen die op uw situatie (en budget) van toepassing zijn. Op deze manier kunt u hem helemaal bestellen zoals uw het wilt.

Wij hebben veel ervaring in renovatie en restauratie, vandaar dat wij ook een reële en eerlijke offerte kunnen opmaken. Wij staan voor kwaliteit en leveren de trap in de staat op zoals u hem verwacht en besteld heeft. Klant tevredenheid staat bij ons voorop, een een aantrekkelijke prijs hoort daar zeker bij!

Voor alle soorten trappen kunt u contact met ons opnemen.  Met andere woorden; wij maken de trap volledig naar uw wensen. Maatwerk is voor ons een ambacht, en zeker bij het maken van een trap.  Voor meer informatie over de soorten,  het onderhoud en over de verschillende prijzen,  kunt u het best verder op onze website surfen!

Trappen Prijzen voor plaatsen en maken!

Dus gaat u verbouwen, wilt u uitbouwen of iets gerenoveerd hebben en wilt u graag onze hulp? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar en voeren elk project met zorg uit. Door het vrijblijvende verbouw offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Misschien dat wij u snel mogen begroeten als nieuwe klant.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl