Keuken renovatie

Deze “kamer” is het gedeelte in uw huis waarin waarin het meest wordt geleefd. Het hart van het het huis.  Aan de conditie van de meubelen valt dit vaak na tien jaar goed af te lezen. Een renovatie  van de keuken is in dit geval een goede oplossing.Bij een renovatie worden namelijk alle kast deurtjes en lades gecontroleerd, gerepareerd en eventueel vervangen. Hierbij kunt u denken aan nieuwe lade geleiders en kast scharnieren en/of complete nieuwe kast en ladefrontjes.

Ook wordt de conditie van alle werkbladen bekeken. Een nieuw werkblad kan op maat worden gemaakt en kan het huidige werkblad vervangen. Het opknappen van deze ruimte kost u een stuk minder dan het aanschaffen van een gehele nieuwe. Mocht u daarom overwegen om een nieuwe te kopen informeer dan ook eens naar de mogelijkheden om de keuken te renoveren. Meer informatie vindt u op de website.

Een professionele keuken renovatie is bij ons betaalbaar

Een goede reden om de keuken te renoveren kan ook zijn dat u eigenlijk een nieuwe look wilt op de plek waar u vaak staat, het geheel is een beetje gedateerd. Veel mensen overwegen logischerwijs een compleet nieuwe keuken, dit is helemaal niet nodig. De kosten van een nieuwe liggen onnodig hoog, een “opknapbeurt”is vele malen goedkoper.

Tijdens een keuken renovatie kan je naast de nieuwe keuken deurtjes en lades ook een nieuw werkblad monteren. Op deze manier heb jeop een goedkope manier een volledig nieuw ogende keuken. De kleur is bepalend voor de uitstraling die uw kook ruimte heeft. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in keukens een nieuwe kleur geven.

Wij halen de deurtjes en lades uit de keuken en geven ze na het schuren en schoonmaken een nieuwe kleur door middel van verven. Als wij uw huis verlaten heeft u keuken dan een volledig nieuwe look. Dit is een cosmetische oplossing voor uw keuken renovatie. Er zijn veel mensen die voor deze laatste oplossing kiezen. Het is ook een logische keuze, het is de meest goedkope oplossing en je ziet er relatief het meest van terug na de verbouwing. Op deze manier bereidt je je eten in een gehele nieuw kamer.

Als u hebt besloten te gaan verbouwen is het zaak dat u met de juiste partij in zee gaat die te vertrouwen is en duidelijk is. Dat zijn allemaal eigenschappen waar wij voor staan en naleven. U kunt natuurlijk een een vrijblijvende offerte aanvragen bij de verbouw-concurrent. Dan hebt u duidelijkheid en kunt u vergelijken met andere aanbieders. Door het vrijblijvende verbouw offerte formulier in te vullen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij bouw-plaza.nl